Pradžia · Apie GASGAS · TM Racing ISTORIJA ... · Apie Hyosung · Apie ZongShen · Apie SteelMate · Kontaktai · Drakonai Racing Team
Navigacija
Pradžia

GasGas Enduro motociklai
GasGas Trial motociklai
TM Racing motociklai
HYOSUNG produktai
ZongShen Produktai
HiSUN produktai

Best-Grip spygliai
SteelMate Moto signalizacijos
Šalmai
Niche medžiaginiai krepšiai
Plastiko bagažinės
Akiniai ir pirštinės

Cilindrų remontas

Kontaktai

Paieška
e-parduotuvė

Apie ZongShen

     Zongshen (Zongshen industrial group) buvo įkurta 1992 metais. Šiuo metu ZongShen grupę sudaro 30 įmonių, ir bendras darbuotojų  skaičius viršija 13 tūkstančių. Visas Zongshen industrial group turtas daugiau kaip 500 milijonai eurų.

     Pagrindinė ZongShen veikla yra susijusi su vidaus degimo varikliais, kurie skirti motociklams, lengviesiems automobiliams, motorinėm valtim, ir t.t.. Gamybiniai pajėgumai nemažiau įspūdingi,- apie 2 milijonus motociklų, 50 tūkstančių lengvųjų t. p., 4 milijonus motociklų variklių, 5 milijonus kitos paskirties variklių ir 200 tūkstančių lengvųjų automobilių variklių per metus. ZongShen grupė yra lyderė Kinijos motociklų pramonėje.

     Kompanija yra įsidiegusi kokybės valdymo sistemą bei turi sekančius sertifikatus: ISO9001 Quality System Certification, national 3C certification, environmental management system certification, production access inspection, ir kitus.

    Gaminiai, atitinka specifinius atskirų šalių sertifikatus, t.y.: EPA, CARB California emission certification, EC EEC, GS.

    Pradedant 2006 metais, ZS užregistravo daugiau kaip 1400 patentų ir užima 3-čią vietą tarp Kinijos privataus kapitalo įmonių pagal registruotų patentų kiekį.

    2004 metų pradžioje ZS pasirašė tarpusavio bendradarbiavimo susitarimą su Italų Piaggio kompanija. Tais pačiais metais pasirašytas memorandumas dėl bendradarbiavimo su kitu moto industrijos gigantu Harley-Davidson.


reklama
Drakono Ratai © 2008-2011