Pradžia · Apie GASGAS · TM Racing ISTORIJA ... · Apie Hyosung · Apie ZongShen · Apie SteelMate · Kontaktai · Drakonai Racing Team
Navigacija
Pradžia

GasGas Enduro motociklai
GasGas Trial motociklai
TM Racing motociklai
HYOSUNG produktai
ZongShen Produktai
HiSUN produktai

Best-Grip spygliai
SteelMate Moto signalizacijos
Šalmai
Niche medžiaginiai krepšiai
Plastiko bagažinės
Akiniai ir pirštinės

Cilindrų remontas

Kontaktai

Paieška
e-parduotuvė

TM Racing ISTORIJA ...

Viskas pradėjo 1976 metais kai du draugai turėjo vieną didelę bendrą meilę motociklams ir lenktynėms.

Dėl puikios kokybės ir didelio našumo motociklų, vos per keletą metų maža Pesaro miestelio įmonė tapo jėga su kuria privaloma skaitytis.


TM Racing pradininkai yra du to paties amžiaus vaikystės draugai: Claudio Flenghi ir Francesco Battistelli, kurie praleido didžiąją dalį savo gyvenimo palaikydami tiesioginius kontaktus su motociklų lenktynių pasaulyje.

Nuo 12 metų Flenghi jau dirbo automobilių ir motociklų remonto dirbtuvėse, ir per keletą metų sukaupė daug darbo patirties dirbdamas Motobì racing skyriuje ir Benelli projektavimo testavimo ir bandymų centre.

Battistelli, dėka savo aistros Moto krosui, pavyko įtraukti į savo komandą ir draugą Flenghi. Kurį laiką tobulindami savo draugų motociklus, jie nusprendė rimtai paruošti savo Aermacchi kuriuo Battistelli laimėjo regioninį čempionatą.

Tuo pat metu Flenghi pradėjo vystyti savo susidomėjimą Kartingų lenktynėms, ir kaupti svarbią patirtį bei žinias apie dvitakčiuos varikliuos.


Taip gimė idėja sukonstruoti originalų motociklą su savo gamybos varikliu.


Flenghi kibo į darbą ir greitai sukurė savo pirmąjį variklį kuris buvo sumontuotas į Battistelli pagamintą moto kroso rėmą. Battistelli taip pat atliko pirmuosius važiavimus.

Taip, 1976 metais, gimęs pirmasis eksperimentinis motociklas buvo patikėtas dviem jauniems vairuotojams, kurių rezultatai iškart viršijo pačius optimistiškiausius lūkesčius.


1977 m. du draugai atsisakė savo samdomų darbų ir įregistravo kompaniją TM (pavadinimas sudarytas iš Flenghi ir Battistelli vardų inicialų - Thomas ir Mirko).

Tais pačiais 1977 metais motociklas buvo patikėtas Gastone Serafini - jaunam motociklininkui iš Pezaro, kuris vėliau tapo svarbus asmuo padėjęs Battistelli tobulinti motociklą ir kuris pasiekė aukščiausių rezultatų varžybose.


1977 Motosalone į Milanas TM ištinka netikėta sėkmė, priverčianti perkelti savo buveinę nuo mažos Flenghi dirbtuvės į naują puikiai įrengtą gamyklą, įsikūrusią pramoninėje Pesaro zonoje.


1978 m. Serafini šeima ateina į organizaciją ir to pasekoje krosinių motociklų gamybos apimtys išauga iki 200 vienetų.


1979 m. TM išplėtė savo lenktynių komanda priimdama  Gastone Serafini ir Thomas Lolli. Motociklai ir toliau tobulinami. Tai buvo metai, kai gimė pirmieji TM enduro.


1982 m. Batistelli nusprendė palikti TM ir jo vietą perėmė Gastone Serafini, kuris baigęs savi kaip profesionalaus lenktyninio karjerą, pilnai perėmė kompanijos vadovavimą.


Vėlesniais metais buvo daug vairuotojų, kurie važiuodami TM motociklais pasiekė puikių rezultatų nacionalinėse ir tarptautinėse varžybose. Nuo jų neatsiliko ir Kart sritis, kur TM varikliai įsitvirtino lyderiaujančiose pozicijose.


Filosofija, kuri visada išsiskiria TM - yra medžiagų pasirinkimas, kurios visada turi būti puikios kokybės ir gamybos, kurią kai kurie apibrėžia kaip "apsėstą", jau nekalbant apie didelio galingumo variklius, naudojamus standartinio modelio motocikluose, daugeliu atvejų žymiai lenkiančius net ir garsiausius konkurentus.


 Tai pateisina šių inžinierinių juvelyrų kūrinių kainą kurie orientuoti į laibai reiklių klientų rinkos nišą. Jie ištiktųjų gali įsigyti standartinį motociklą ir juo dalyvauti net ir aukščiausio lygio varžybose.


Visa kita yra šių dienų istorija ir 4T variklių atėjimas į sportą tikrai nenustebino TM, kuriai intensyvaus darbo dėka pavyko per labai trumpą laiką išplėsti savo asortimentą trim 250/450/530 cm varikliais.


 ... Ir istorija tęsiasi ...

TM Racing varžybų nuotraukos

Šaltinis:   www.tmracing.it


reklama
Drakono Ratai © 2008-2011