Pradžia · Apie GASGAS · TM Racing ISTORIJA ... · Apie Hyosung · Apie ZongShen · Apie SteelMate · Kontaktai · Drakonai Racing Team
Navigacija
Pradžia

GasGas Enduro motociklai
GasGas Trial motociklai
TM Racing motociklai
HYOSUNG produktai
ZongShen Produktai
HiSUN produktai

Best-Grip spygliai
SteelMate Moto signalizacijos
Šalmai
Niche medžiaginiai krepšiai
Plastiko bagažinės
Akiniai ir pirštinės

Cilindrų remontas

Kontaktai

Paieška
e-parduotuvė

Best-Grip LT

 

BestGrip pristato patentuotus, greitai ir lengvai įdiegiamus bei pašalinimus, važiavimui ant ledo skirtus, dyglius. Šis naujoviškas produktas buvo sukurtas remiantis paprasta idėja, kuri padarys perversmą ir supaprastins bet kokio sudėtingumo situaciją po kojomis.


DYGLIŲ TECHNINĖS SPECIFIKACIJOS

BestGrip dygliai gali būti įdiegiami į bet kurias naujas ar naudotas padangas, vikšrus ar batus, net jei nėra tam skirtų skylių. Gali būti naudojamos įprastos visureigių ar sniegui skirtos padangos. Jei sąlygos tampa slidžios ir ima kelti pavojų asmeniniam saugumui, BestGrip dyglių įdiegimui specialisto įsikyšimas nėra būtinas. Dyglių diegimą naudojant paprastą, greitą ir ekonomišką įrangą gali atlikti pats vartotojas.

Batai ir padangos iškart įgaus sustiprintą saugumo lygį, o kai dyglių nebereikės, juos lengvai išimsite. Siekiant atitikti specifinius poreikius gali būti pasirenkamas individualus į padangas ar batus diegiamų dyglių skaičius.

 

Visi Bestgrip dygliai turi tvirtą karbido galiuką, kuris garantuoja maksimalų sukibimą su slidžiu paviršiumi (purvu, sniegu, ledu, uolienomis, žole, šaknimis, ir pan....)


Camera di Commercio Bergame Bestgrip gavo „Technologijų inovacijų apdovanojimą 2004“.

 

 

DYGLIŲ PASIRINKIMAS

Dyglių išsikišimas priklauso nuo padangų ir planuojamo taikymo (bekelės, kelių varžybos). Mes rekomenduojame trumpesnius dyglius naudoti viešaisiais keliais, o bekelei naudoti ilgesnius dyglius. Bet kuriuo atveju, dyglių įdiegimui visada naudokite visą turimą padangos gumą, taip suteiksite didžiausią atramą ir padidinsite dyglių naudingumą. Pasirinkite padangas, išmatuokite protektoriaus gylį. Kelių padangoms galite prie protektoriaus matmenų pridėti 1 arba 2 mm, o sniego ar visureigių padangoms galite pridėti 2 arba 3 mm.

 


GERIAUSIAM REZULTATUI

Dyglių nenaudokite su minkštomis padangomis, kurios naudojamos varžybose, nes jos greitai suyra ir pameta dyglius. Nėra jokio reikalo išimti į įprastas dygliuotas padangas jau įdiegtus dyglius, bet reikalui esant, juos galite pakeisti BestGrip dygliais. BestGrip dyglius galite įdiegti į gamintojo skyles  arba įterpti tarp protektoriaus griovelių. Kiekvienu atveju optimaliausia dyglius įtvirtinti pilnai, o rekomenduojamu būdu klijų naudoti nebūtina.


PASIRINKIMAS REIKALINGAS TIK DALYVAUJANT VARŽYBOSE: padarykite keletą dyglio ilgio skylių. Naudokite labai aštrų 5mm skersmens grąžtą, o tada skylę užpildykite klijais. Nuvalykite dyglį tirpikliu, leiskite nugaruoti ir įdėkite dyglį, leiskite klijams džiūti mažiausiai 48 valandas, geriausia bent 16° C temperatūroje.


VISADA: pirmosioms kelioms mylioms po dyglių įdiegimo pasirinkite saikingą greitį, tada patikrinkite būklę ir, jei reikia, įdiekite pakartotinai (jei atsilaisvino arba nesustingo klijai). Konkurencinėse situacijose patikrinkite kas 30 km/20 mylių. Visi BestGrip dygliai specialiu būdu padengti juoda arba sidabro apdaila, kuri skirta pagerinti dyglių laikymąsi padangos gumoje.


Skaidrus               Loctite 496                Loxeal 14                 Cyberbond 1070/1008

Juodas                  Loctite 480                Loxeal 29                 Cyberbond 2243



AVALYNĖ/KROSINIŲ MOTOCIKLŲ BATAI

Šiuo atveju dygliai naudojami ne tam, kad išvengtumėte slydimo, bet priešingai, kad apsaugotų krosinio motociklo batus trasoje. Tai padeda užkirsti kelią batų padų nusidėvėjimui ir apsaugo kelio paviršių.


REKOMENDUOJAMAS NAUDOJIMO BŪDAS:

Įdirbkite batus taip, kad šie įgautų reikiamą nuožulnumą ir tada pritvirtinkite dyglius. Kiekį ir poziciją pasirinkite pagal tinkamą pusiausvyrą tarp dilimo greičio ir bato pado jautrio. Batai gali būti pritaikyti jums taip, kad gautumėte geriausią pusiausvyrą.

 

 


NESLYSTANTYS BATAI DARBUI AR POILSIUI

Yra daugybė situacijų, kai mes turime eiti, bėgti arba dirbti slidžiomis sąlygomis, pavyzdžiui, ant lietaus, purvo, sniego ir ledo paviršių. Šios sunkios sąlygos gali paveikti sportininko, alpinisto, turisto ar asmens, kuris diena iš dienos dirba tokių sąlygų pagrindu, paviršių po kojomis. Jau yra sprendimas, kuris gali išspręsti visas šias problemas. Jis paprastas, patikimas ir veiksmingas.

 

 


DYGLIŲ ĮDIEGIMAS

1.      Padėkite dyglio galvutę į diegimo įrankio galvutę.

2.      Padėkite užsukto dyglio galiuką ant padangos/batų paviršiaus pažymėtos vietos.

3.      Taikykite pastovią jėgą ir stačiu kampu į padangos/bato paviršių labai lėtai sukite dyglį.

4.      Priveržkite iki tiek, kad galvutė liestų padangos/bato paviršių.

5.      Dyglius patikrinkite kas 1000 km/500 mylių ir, jei reikia, priveržkite.

6.      Dyglių pašalinimui naudokite OFF/OFF 1 raktą.

 

SVARBU: SVARBU: Kai galvutė paliečia padangos ar bato paviršių, daugiau neveržkite, nes susukta dyglio dalis išplėš gumą, kurioje yra dyglys. Tokiu atveju dyglys neatliks savo funkcijos, sulinks ir atsilaisvins.

Tinkamai

Netinkamai

 

 

Katalogas ir aprašymas PDF versija lietuvškai:

 

 

 

Kitomis kalbomis galite parsisiųsti iš gamintojo puslapio:

http://www.best-grip.com/ita/catalogo.asp

 

Padangų su spygliais pavyzdžiai:

http://www.best-grip.com/eng/pneumatici.asp

 

Kiti katalogai:

http://www.best-grip.com/ita/catalogo.asp

 

 

 


reklama
Drakono Ratai © 2008-2011